Språk

Sykle til jobben

Sykle til jobben

Sykle til jobben er Norges største aktivitetskampanje, og arrangeres i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund. I fjor hadde vi over 42.000 deltakere!

I år er det GRATIS å delta for alle i Oslo. I 2019 er Oslo Europeisk miljøhovedstad, og i den anledning dekker Sykle til jobben i samarbeid med Miljøhovedstad 2019 deltakelsen for alle studenter. Norges Studentidrettsforbund er også en aktiv partner i prosjektet.

Vi ønsker å få med flere studenter til å velge en aktiv reisevei, og få øynene opp for sykkelen som et effektivt, miljøvennlig og enkelt transportmiddel i Oslo. 

Kampanjen varer fra 24. april til 21. juni, i denne perioden registrerer man all sin aktivitet på Sykletiljobben.no for å samle poeng og være med i trekningen av flotte premier. Dette er en lavterskel konkurranse hvor alle kan delta, og man kan derfor maksimalt oppnå tre poeng hver dag. ALL aktivitet teller, men man får lettere poeng ved å velge en aktiv reisevei. Målet er å få flest mulig poeng, individuelt eller på lag. Les mer om konkurransereglene her

I år er konseptet «utfordringer» og i den anledning ønsker vi å by opp til «skolekamp» mellom de ulike studiestedene i Oslo. Her vil studiestedene kunne rangeres etter antall snittpoeng og andel deltakere. Dermed blir det rettferdig for alle skoler, da vinnere kåres basert på gjennomsnitt og ikke størrelse på studiested/antall studenter. På slutten av kampanjeperioden ønsker vi å premiere studiestedet med høyest snittdeltakelse med et pop-up sykkelverksted en dag på campus i regi av Bikefixx.
Vi har en del premier som kun skal deles ut til studenter. I tillegg er selvfølgelig studentlagene med i trekningen av hovedpremiene i den nasjonale «Sykle til jobben kampanjen».

Premiene studentene kan vinne gjennom kampanjen er:
- Gavekort på Rema, verdi 3000 kr.
- Sykkel fra Merida
Begge premier trekkes blant de studenter som har vært aktive til/fra skolen 40 ganger eller mer i kampanjeperioden.

- Gavekort på Elkjøp, verdi 3000 kr.
Trekkes blant studenter som har 200 poeng eller mer gjennom kampanjeperioden.

- En kveld for laget med kino og middag (to lag kan vinne denne premien).
Trekkes blant alle lag som har fem økter i uken eller mer som gjennomsnitt på laget.

- Kinobilletter, sykkellykter og annet utstyr fra Silva.
Konkurranser i sosiale medier.

- Bowlingkveld sammen med laget inkludert instruksjon.
Arrangeres i regi av Norges Bowlingforbund.

Hva må man gjøre for å være med?
- Meld deg på HER  og velg «student i Oslo»
- Velg ditt studiested
- Innad i hver skole eller studentidrettslag kan man opprette små enheter med fem på hvert lag. På denne måten kan dere enkelt konkurrere internt. 
- Få med alle som vil være med på en morsom, lavterskel konkurranse med flotte premier! 

Mer informasjon om Sykle til jobben
Det er GRATIS deltakelse for ALLE i Oslo så ansatte på skolene må også gjerne delta. Meld dere på og velg «delta meg jobben» eller «delta alene» så er dere med i trekningen om flotte premier samt en sosial og morsom aktivitetsboozt sammen med kollegaene.