Språk

AHO i media

Denne listen er automatisk generert på grunnlag av søk i elektroniske medier, og viser medietreff de siste 30 dagene. Tjenesten er levert av Retriever.

Thea (24) er glassverkets nye designtalent - fikk internasjonal anerkjennelse allerede som student

(14. februar, 2018) EIDSKOG: Hun har høstet internasjonal anerkjennelse og fikk designet sitt i butikkhyllene mens hun fortsatt studerte. Thea Tollefsbøl Jegerud (24) er designertalentet fra Eidskog.

Disse studentene jobber mest og minst

(13. februar, 2018) Kommende arkitekter og tannleger har lengst arbeidsuker. Studenter i språk, idrett, sosiologi og pedagogikk bruker minst tid.

Studentene krever mer tyngde

(02. februar, 2018) NAL STUDENT OM STRATEGIPROSESSEN: Studentrepresentantene ønsker å minne resten av NAL på at det er de som er framtiden. Vi må ikke glemmes i denne prosessen, sier Lars Hervik Helgesen.

Vinner av fremragende bruk av betong

(01. februar, 2018) Søren Olav Bessesen og Åsmund Skeie sto for de to prosjektene som sammen vant prisen for beste betongprosjekt under AHO Works 2018 under navnet Guest Studio. - Det var en gledelig overraskelse å bli tildelt prisen.

Studenter etterlyser bondeproblemer

(31. januar, 2018) Designstudenter ved AHO jakter på utfordringer i bondehverdagen som kan gjøres lettere med autonome maskiner. Hvordan ser jordbruket ut i framtiden?