Språk

AHO i media

Denne listen er automatisk generert på grunnlag av søk i elektroniske medier, og viser medietreff de siste 30 dagene. Tjenesten er levert av Retriever.

Terrorsikring på Karl Johan: - Klønete og dårlig design

(09. november, 2017) Ved inngangen mot paradegata Karl Johan i Oslo ble det denne uken satt opp betongpotter for å sikre mot bilangrep. Det får arkitektureksperter til å reagere.

Uklok beredskapsplan

(08. november, 2017) Sylvi Listhaug vil la asylsøkere vente i varehus. Det er en dårlig idé. 25. oktober lanserte Innvandrings- og integreringsministeren en ny modell for effektiv behandling av asylsøknader.

Maria bruker arkitektur for å hjelpe flyktninger

(07. november, 2017) 15 år gammel var Maria Årthun med på å planlegge Geoparken utenfor Oljemuseet. Nå er hun 30 og nominert til Norges fremste design- og arkitekturpris.

AHO-studentenes første utstilling

(07. november, 2017) Mandag viste førsteklassestudentene ved Arkitekt- og designhøyskolen i Oslo frem sitt første prosjekt som heter "20 koblinger".

Studenter skal hjelpe Risør videregående skole

(07. november, 2017) Hvordan skal Risør videregående skole klare å lokke til seg lærere og elever når en ny storskole om få år står klar i Tvedestrand? Det spørsmålet skal åtte utenlandske masterstudenter finne svaret på i løpet av denne uka.

Nå kommer de store, urbane treprosjektene

(30. oktober, 2017) Interessen for bruk av tre i store boligprosjekter og næringsbygg øker. En ny, urban trearkitektur er under utvikling.

ASLAs pris for fremragende forskning til UiT/AHO

(26. oktober, 2017) Syv masterstudenter i landskapsarkitektur ved UiT og AHO har nå vunnet prestisjetung amerikansk pris: The American Society of Landscape Architect sin pris for fremragende forskning 2017,