fbpx Frivillige til Reisende Arkitektur Verksted | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Frivillige til Reisende Arkitektur Verksted

Frivillige til Reisende Arkitektur Verksted

Reisende Arkitektur Verksted (RAV) er et mobilt verksted, utstyrt med erfarne designere og frivillige, som reiser til små lokalsamfunn og engasjerer den yngre befolkningen til å delta i utviklingen av deres bygde omgivelser.
 
Er du som ikke bor i lokalmiljøet til Rollag, men som ønsker å være frivillig på årets Reisende Arkitektur Verksted. Vi søker deg som har lyst til å skape, bygge og leke med deltagerne, barn og unge fra Rollag. 

Som frivillig trenger du ikke å ha noen erfaring fra lignende, men du må være over 18 år. I år har vi plass til 10 stykk team frivillige. Derfor må du første melde din interesse via søknadsskjemaet, og innen 18.juni vil du få beskjed. Vi ønsker å sette sammen et team av personer med ulike bakgrunner, som skal arbeide tett sammen under verkstedet.

Som team frivillig må du ha anledning til å være i Rollag fra 2. - 7. august. Du vil selv være ansvarlig for å komme deg til og fra (ca 2 timer med bil fra Oslo), og vi arrangerer et sted for deg å bo og tre måltider hver dag.

*Its not required to speak Norwegian to apply to volunteer :)

Mer informasjon her