fbpx Velkommen tilbake til et åpent AHO! | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Velkommen tilbake til et åpent AHO!

Velkommen tilbake til et åpent AHO!

Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
For studenter:
  • Skolen er igjen åpen 24/7 hele uken.
  • Det er ikke restriksjoner på antall studenter på salene, og 1-meteren er tatt vekk Møbleringen vil imidlertid bli stående ut semesteret.
  • Verkstedene er igjen åpnet for alle studenter, uten booking
  • Bibliotekets lesesalplasser kan fritt benyttes.
  • Kantina åpner igjen opp for mer ordinær servering og antall plasser i kantina økes.
  • Du trenger ikke lenger å «sjekke inn» på skolens ulike saler.
  • Noen kurs vil nok fremdeles tilby undervisning delvis digitalt.
 
For ansatte:
  • Tiden med pålagt hjemmekontor for mange ansatte er over og vi håper å se dere alle tilbake i gangene på AHO. Administrasjonen har fremdeles mulighet til å ha hjemmekontor tirsdager og fredager, men det er viktig for fellesskap og miljø at vi endelig kan være fysisk tilstede og vi håper derfor de aller fleste kommer til å jobbe mest mulig fra AHOs lokaler.
  • Det er ikke lenger restriksjoner på antall deltagere på våre møterom og «innsjekking» på skolen avsluttes.
  • Skolen holder på restriksjoner på arrangerte studieturer til utlandet dette semesteret.
  • Hver enkelt må holde seg oppdatert på de generelle reiserådene fra myndighetene.
 
En liten påminnelse til alle:
  • Skolen har fremdeles tilgjengelige selvtester som deles ut fra resepsjonen så langt lageret rekker.
  • Pandemien er dessverre ennå ikke over. Vi må fremover selv ta mer ansvar for testing og smittevarsling da kommunenes smittesporing vil trappes ned. Det er derfor viktig at du holder deg oppdatert på myndighetenes sider om tiltak og lokale ordninger som kommer til å gjelde fremover.
  • Husk å være hjemme hvis du er syk, vask hender og ta selvtest ved mistanke om korona smitte.