Språk

Adidas. FUTURECRAFT and the 3-stripes mark are registered trademarks of the adidas group, used with permission

Boklansering: Additive Manufacturing, design, methods and processing

Velkommen til lansering av boken Additive Manufacturing, design, methods and processing (Steinar Killi, red) den 12. oktober kl 09 på AHO.

Hva er det egentlig med 3d printing? Er det grunnlaget for en ny industriell revolusjon, eller bare en hype som ikke helt har tatt av? Hvilken nytte vil vi ha av å kunne printe ut våre egne plastdingser på kjøkkenet?
Professor Steinar Killi er redaktør for boken Additive Manufacturing, design, methods og processing, som utgis på Pan Stanford Publishing. Killi har jobbet med 3D printing siden tidlig 90-tall, og fulgt utviklingen tett.
Boken tar opp nye perspektiver og lite diskuterte problemstillinger innen 3D-printing. Tidligere litteratur og oppmerksomhet har i stor grad handlet om teknologi. I Additive Manufacturing tar Killi og medforfatterne opp ulike tilnærminger og analyser av det som skjer før og etter selve printing-prosessen.

Lanseringen vil ledes av instituttleder Rachel Troye. Foruten Steinar Killi vil medforfatterne William Lavatelli Kempton fortelle om hvordan denne teknologien kan utløse større kreativitet og Monica Hestad vil snakke om merkevarebygging for produkter utviklet for produksjon med 3D printere.

Det blir enkel servering. Boken vil være tilgjengelig for salg.

bokcover_steinar.png

 

0
Program:

Dato: 12 oktober, 2017
Tid: 09:00 - 10:00

Sted: Galleriet
Adresse: AHO, Maridalsveien 29

Kontakt: Steinar Killi