fbpx Søk på sommertraineeprogrammet i OBOS! | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Søk på sommertraineeprogrammet i OBOS!

Søk på sommertraineeprogrammet i OBOS!


I OBOS skaper vi innovasjon som betyr noe og vi er stadig på jakt etter «the next big thing». Vi vet ikke hvordan framtiden vil bli, men vi er helt sikre på at OBOS er nødt til å forandre seg. Hele tiden – og raskt. 

Nå søker vi nytenkende studenter til sommertraineeprogrammet 2021. Er du ambisiøs og ønsker deg noe mer enn en vanlig sommerjobb? Da bør du søke!

Klikk her for å se en film om sommertraineeprogrammet.

Om programmet

Traineeperioden starter 14. juni og varer til 13. august, med 2 uker ferie i juli. Du får selvsagt timelønn for det du jobber.

Hos oss får du være med på spennende prosjekter, og mulighetene er mange for de som har lyst til å være med å bidra til å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. 

Arbeidsoppgavene dine vil variere etter hvilken enhet du jobber i, men du vil uansett få nødvendig opplæring og en fadder. I tillegg til å utføre dine daglige arbeidsoppgaver, vil du kunne delta på møter og/eller befaringer, samt faglige diskusjoner i avdelingen. 

Å være trainee er noe annet enn en vanlig sommerjobb. I løpet av sommeren vil du få være med på flere samlinger hvor vi legger opp til erfaringsutveksling og mulighet til å bygge nettverk. Du blir også kjent med de andre traineene gjennom et tverrfaglige prosjekt, hvor resultatene presenteres på siste fellessamling.

Vi er på jakt etter

Kandidater som har fullført minst 2 år av høyere utdanning (bachelor/mastergrad) innenfor følgende fagområder:
  • Ingeniørfag innen bygg/anlegg/energi/miljø
  • Eiendomsfag/-utvikling
  • Eiendomsmegling
  • IT
  • Økonomi/finans/regnskap 
  • Marked/kommunikasjon
  • HR/organisasjonsutvikling
  • Rettsvitenskap/jus
Karakterer er ikke det viktigste, men et godt karaktersnitt gir en indikasjon på at du er dedikert og evner å tilegne deg ny kunnskap kjapt. I tillegg har du gjerne vist et engasjement under studietiden eller hatt relevante deltids-/sommerjobber. 

Du vil få god oppfølging og relevante arbeidsoppgaver, men det er også viktig for oss at du er både selvgående og initiativrik. I tillegg ønsker vi at du er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig. Du er nysgjerrig og lærevillig, og en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet vårt.

Søk nå!

Spesifiser i søknaden hvilket fagområde du kunne tenke deg å jobbe innenfor. For å bli vurdert må du ha fylt ut CV, lastet opp vitnemål/karakterutskrifter og eventuelle attester.

Søk allerede i dag og fortell oss hvorfor DU bør være vår nye sommertrainee. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Ønsker du å bli kjent med tidligere traineer? Les mer om sommertraineeprogrammet på våre karrieresider og facebookside. 

Vi tilbyr

Uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.
En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.
Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag.
Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Kontaktinformasjon

Anne Ida Østlie
HR-rådgiver
anne.ida.ostlie@obos.no

Karoline Bøyesen
HR-rådgiver
karoline.boyesen@obos.no

Søk her
 Søknadsfrist: 17.01.2021
 Arbeidsgiver: OBOS-konsernet
 Sted: Oslo
 Stillingstittel: Sommertrainee
 Heltid / Deltid: Heltid
 Ansettelsesform: Sommerjobb
 Stillingsprosent: 100
 Webcruiter-ID: 4277708757

Søk her