fbpx AHO Studenthjelpen inviterer til digital Q&A | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

AHO Studenthjelpen inviterer til digital Q&A

AHO Studenthjelpen inviterer til digital Q&A torsdag 8. april kl 19! ​Møtet foregår digitalt over Zoom, med mulighet for å stille spørsmål direkte i chatten. Lenke til rommet: https://aho.zoom.us/j/67889906239

Er du usikker på hvilken linje du skal velge, hvilke foreninger og aktiviteter du kan engasjere deg i, hvordan det er å være student i Oslo, eller noe helt annet?

Bli med på en uformell spørrerunde med studenter fra arkitektur, design og landskapsarkitektur som deler sine personlige opplevelser og erfaringer, og svarer på spørsmål rundt studiehverdag, faglig innhold og sosialt miljø.

Vi har dessverre ikke mulighet til å gi veiledning på opptaksprøve 1. Vi håper imidlertid at utvalget av opptaksprøver som ligger på AHO Studenthjelpen kan være til inspirasjon! Spørsmål rundt opptaksprøven og søknadsprosessen kan sendes til opptak@aho.no.

AHO Studenthjelpen en en facebook-side som er her for å hjelpe og veilede deg gjennom søknadsprosessen på AHO. Gruppen styres av en rekke studenter på tvers av studieretninger, som selv går på skolen. Selv om vi ikke kan løse selve opptaksprøven for deg, hjelper vi gjerne til gjennom søknadsprosessen og prøver å forberede deg på best mulig måte. 
Program:

Dato: 8 april, 2021
Tid: 19:00

Sted: Zoom