Språk

Konferanse: Hovinbyen in the making

En internasjonal to-dagers konferanse om urban transformasjon

• Hva kan vi lære av det som allerede er gjort i Hovinbyen og tilsvarende områder i europeiske byer?
• Hvordan skal vi jobbe videre for at Hovinbyen skal utvikle seg som et bærekraftig, flerfunksjonelt og inkluderende byområde?

Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde, like stort som Oslo innenfor ring 2. I oktober 2019 vil planleggere, arkitekter, entreprenører, utviklere, politikere, beboere og studenter møtes i et gammelt kabeltårn i Hovinbyen for å diskutere urban transformasjon i randsoner, både i Hovinbyen og tilsvarende områder i europeiske byer.

I mars 2015 ble den første internasjonale konferansen om Hovinbyen avholdt, "Reclaiming the Inner City Fringe". I oktober 2019, nesten fem år etter, arrangeres den andre internasjonale konferansen om Hovinbyen. Denne gangen skal vi sammen se oss tilbake og skue framover!

Med spennende lokaler i Hovinbyen, blant annet i Kulturtårnet og Kuben Yrkesarena på Haraldrud, ønsker vi å invitere deg til diskusjoner og samarbeid gjennom inspirerende foredrag, debatter og aktiv deltakelse sammen med nasjonale og internasjonale bidragsytere og deltakere.

Studenter får studentrabatt, men da må denne påmeldingslenken brukes
Facebook-event


Hovinbyen@pbe.oslo.kommune.no
 
Program:

Dato: 14 oktober, 2019 - 15 oktober, 2019
Tid: 08:30 - 15:30

Sted: pin Tårnet Kulturarena + Kuben yrkesarena

Kontakt: Oslo europeisk miljøhovedstad 2019 + Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune