Språk

Utstilling: 1. klasse stiller ut på Norway Designs

Velkommen til åpning torsdag 15. mars kl 17!

Norway designs er ikke bare en butikk, men også en institusjon for design og designere, som alltid har engasjert seg. Det er derfor ikke så rart at de med glede velger å utstille fremtidige designeres prosjekter i sin butikk. For tredje år på rad inviterer de Arkitektur- og designhøgskolens førsteårs designstudenter til å vise frem sine produkter.
 
Studentene har utviklet vinterleker for barn i førskolealder. Det finnes svært få leker tilpasset nordisk vinter med snø, is, kulde og mørketid. Dette rommet utfordret Sprell våre studenter til å finne løsninger på. Studentene har hatt fokus på å utvikle leker med høy lekeverdi. Det vil si leker som engasjerer over tid, og som inspirerer og stimulerer barns utvikling. Mange av løsningene er også flerfunksjonelle og appellerer til barnas fantasi.
 
Sprell har fått god innsikt i designprosessen gjennom skoleprosjektet, og avdekket et stort potensiale i bedre design av leker. Samarbeidet er et godt eksempel på hvordan utdanningsinstitusjoner kan bidra til nytenkning i næringslivet og stimulere til økt bruk av design.
 
Institutt for design har en bred tilnærming til faget. Design blir i dag brukt innen svært mange områder og har en økende innvirkning på samfunnsutviklingen. Designere formgir fremtidens produkter, tjenester og opplevelser på nye, kreative og ansvarlige måter. Vi har fokus på design som ikke bare løser problemer men også begeistrer og forbedrer mennesker liv. 
 
0
Program:

Dato: 15 mars, 2018 - 2 april, 2018
Tid: 10:00 - 17:00

Sted: Norway Designs, Stortingsgata 28, Oslo