fbpx Utstilling: Unbuilt House | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Utstilling: Unbuilt House

Utstillingen “UNBUILT HOUSE” er en samling modeller av 20 urealiserte prosjekter fra nyetablerte arkitektkontorer i Oslo. Hensikt er å vise frem de arbeider som aldri blir ferdigstilt, og å fremheve disse som en viktig del av arkitektens og kontorenes faglige utvikling.

Selv om det er uheldig at et prosjekt blir avlyst, betyr det ikke at arbeidet går tapt. Urealiserte prosjekter kan gi mer innflytelse i utviklingen av en praksis, fordi disse i sin reneste form er ofte mer entydige og kompromissløse.

Vi har denne utstillingen valgt å vise frem arbeider fra nyetablerte kontorer. Dette fordi nyetablert kontorer gjennomgår en prosess med å definere seg selv og sitt virke, hvor det urealiserte arbeidet blir desto viktigere for denne utviklingen. De deltakende kontorene er: Hesselbrand, VI, Helling, Powwow, Hallstein, KOHT, Natowa, Jonas Gunerius Larsen, Sanden Hodnekvam, Atle Leira, Kolab, Matthew Anderson, Tor Austigard, Zeuthen Stjern, Ekberg Lous, Studio Lon, Bastark, Kastler Skjeseth , Holt O’Brien, Svingen Arkitektkontor.

Svingen Arkitektkontor ble etablert i 2016 og jobber med et variert spekter av prosjekter. Vi har som mål å utvikle arkitektur gjennom bygde prosjekter. Kontoret består av arkitekter fra forskjellige deler av verden og vi bruker denne kulturforskjellen til å se på prosjektene fra en ny synsvinkel. Les mer

Holt O’Brien er et tverrfaglig arkitektkontor startet av Betina Holt Haraldsen og Colm O`Brien i 2017. Kontoret jobber og alle skala, fra detaljering til by- og tettstedsutvikling. Sentralt i kontorets arbeid er en dypere forståelse av det byggede omkring oss, slik at vi kan skape prosjekter som bedre adresserer de utfordringene vi står overfor i dag. Les mer

Støttet av Kulturrådet og Arkitektenes Fagforbund.
OAT
 
Program:

Dato: 21 oktober, 2019 - 6 november, 2019
Tid: 08:00 - 15:45

Sted: AHO Gallery
Adresse: Maridalsveien 29, 0175 Oslo

Kontakt: Svingen Arkitektkontor og Holt O’Brien