Språk

Semesterstart høst 2015

Semesterstart høst 2015

Sommerferien er over og det er tid for et nytt studieår på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Vi håper nye og gamle studenter er klare for høsten på AHO!

 

Semesterstart

Første år

Studiestart for alle nye førsteårsstudenter er mandag 10. august kl. 10. Møt opp i Auditorium Sverre Fehn.

Kursstart

Semesterstart for øvrige studenter er 10. august. Logg inn på Moodle for å sjekke oppstartstidspunkt for ditt kurs, eller kontakt kursansvarlig

Diplom

Studenter på siste semester som skal begynne på diplomoppgave møter 7. august kl. 10 i Auditorium Norberg-Schulz. Det vil bli gitt informasjon om diplom, regler og frister for semesteret.

Informasjonsmøte

Det blir holdt et informasjonsmøte 7. august kl. 10 for internasjonale studenter og nye masterstudenter. Møtet finner sted i Auditorium Sverre Fehn.

Velkommen til AHO

For nye studenter kan det være mye informasjon å ta inn de første dagene. Brosjyren ”Velkommen til AHO” inneholder informasjon om skolen og studenthverdagen, og vi anbefaler at den leses nøye. Brosjyren er tilgjengelig i resepsjonen, på norsk og engelsk. 

På sidene For AHO-studenter har vi samlet nyttig informasjon for deg som er student ved AHO. Konkurranser, jobbtilbud, informasjon om utveksling, SiO, verkstedene og SAHO finnes her. Under Praktisk informasjon kan du lese om studentkort, semesterregistrering, og annet av mer praktisk karakter.

Spørsmål om studier? Kontakt Studieadministrasjonen