Språk

Designers Saturday på AHO

Designers Saturday på AHO

Fra 8.-10. september avholdes bransjearrangementet Designers Saturday, og AHO er et av stoppestedene. 

Se utstillingene og installasjoner fra studenter og fremadstormende designere, auksjonsutstillingen, awards- og jubileumsutstilling. Hvert 10. minutt i to dager kjører Designers Saturday-bussene gratis fra ett DS stoppested til det neste. Husk å registrere deg som besøkende på designerssaturday.no og få adgangstegnet ditt tilsendt på mail! Både lørdag og søndag er for deg med tilknytning til bransjen - søndag er i tillegg for alle interiørinteresserte privatpersoner som vil se det siste og beste innen møbel, tekstil og belysning.

AHO vil presentere et utvalg av designprosjekter for besøkende 

Les mer om arrangementet her: designerssaturday.no
 

Hent inspirasjon og se siste nytt fra de fremste norske og internasjonale produsentene innen design og innredning. 190 utstillere inviterer til 36 showroom i Oslo sentrum. Vi markerer jubileum med flere nye attraksjoner; sett av både lørdag og søndag og se de mange utstillingene og installasjoner fra studenter og fremadstormende designere,  unica auksjonsutstilling, awards-  og jubileumsutstilling.

Møt engasjerte fagfolk og la deg inspirere. Hvert 10 minutt i to dager trafikkerer Designers Saturday-bussene deg gratis fra ett DS stoppested til det neste. Velkommen til den offisielle åpningen fredag, bransjefest lørdag og til en spennende, variert showroom- og utstillingsrunde lørdag og søndag.