fbpx Tre tips til opptaksprøve 2 | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Tre tips til opptaksprøve 2

Tips og råd til opptaksprøve 2

Tre tips til opptaksprøve 2

Som en del av forberedelsene til opptaksprøve 2, har vi samlet noen tips og råd som kan være nyttige å ha med seg på prøvedagen.

Opptaksprøve 2 er en digital hjemmeoppgave i to deler, hvor du som har kommet videre fra opptaksprøve 1 allerede nå kan begynne å forberede deg. Deloppgave 1, liste over alt du trenger for å utføre deloppgave 2 og datoer for prøvedagene, finner du her.

tips-op2_ide.jpg

1. Velg en idé du selv synes er gøy å jobbe med 

Når du velger en idé du selv synes det er gøy å arbeide med, vil det synes i resultatet fordi du har hatt en fornøyelig og interessant arbeidsprosess. Du må med andre ord ikke velge idé ut ifra hva du tror sensorene vil like. Det finnes nemlig ingen fasit som de vurderer etter. 


2017aho_090317_apendag_nr_42_.jpg 
2. Bli komfortabel med verktøyene du skal bruke

Du som har kommet videre til opptaksprøve 2 har fått en liste på mail over hvilke materialer og verktøy du trenger for å utføre deloppgave 2. Sørg for å samle alt du trenger før prøvedagen, og gjør deg kjent med hvordan de fungerer sammen. Du kan for eksempel prøve å løse deloppgave 2 fra 2020, med materialene og verktøyene du skal bruke i år. 

 
tips-op2_arbeidsstasjon.jpg 
3. Lag deg en god arbeidsstasjon på forhånd 

Finn et sted hvor det er rikelig med både dagslys og bordplass, hvor du kan lage en ryddig og stressfri arbeidssone. Gjør klart alt du trenger av materialer, verktøy, drikke og snacks. Så er det bare å brette opp ermene og sette i gang. Lykke til! 
 

Nyttige lenker
 
Har du noen spørsmål til opptaksprøve 2? Send mail til opptakskontoret på opptak@aho.no.