Språk

Arrangementstilbud: Herbert Girardet kommer til Alta

Arrangementstilbud: Herbert Girardet kommer til Alta

8. mars 2019 er det 100 år siden Erik Lorange ble født. I den anledning inviterer Alta kommune til et fagseminar  11. og 12. mars.

Herberet Girardet er en verdensener som tenker radikalt om bærekraftbegrepet. Byene, store og små må også produsere bl.a. mat og ikke bare konsumere. Hans foredtag har tittelen; ‘From Petropolis to Ecopolis: Towns and Cities and their Environment’. 

I januarnummeret av Arkitektnytt er det en halv sides omtale av arrangementet. Se vedlegg. Programmet for seminaret følger også som vedlegg.
 
Målgruppen for arrangementet er planleggere i kommune/fylkeskommune, konsulenter og utbyggere, studenter og politkere. Det er mulig å velge deltakelse både en dag og begge dager. Prisen er kr. 1500 per dag, kr. 2500 for begge dager. Studenter kr. 0.
Deler av programmet handler om Altas utvikling, fra Loranges soneplan og frem til i dag. Kommunen åpner derfor for at interesserte innbyggere kan delta på hele eller deler av programmet til studentpris.

Programmet er tilpasset ankomst/avgangstider for fly, så deltakere som kommer utenbys fra har mulighet til å velge ankomst mandag formiddag og retur tirsdag etter programmets slutt.

Meld deg på her.


Frist for påmelding er 01.03.2019. 

Eventuelle spørmål kan rettes til kommuneplanlegger Veslemøy Grindvik på e-post vesgri@alta.kommune.no eller tlf 78 45 51 58 eller Sigmund Asmervik på e-post, sigmas@mada.no eller tlf.93003403.
Mvh Sigmund Asmervik
 
PS. Vi sees i Alta i mars hvor også Finnmarksløpet og Nordlysfestivalen arrangeres på samme  tid.