fbpx Søk DOGA-merket nykommer innen 16. september | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Søk DOGA-merket nykommer innen 16. september

Søk DOGA-merket nykommer innen 16. september

DOGA-merket nykommer er en årlig prisutdeling som hedrer og synliggjør de beste prosjektene fra studenter og nyetablerte innen design- og arkitektur. Gjennom vinnerprosjektene, fremmer prisene verdien av å inkludere unge, visjonære formgivere når vi skaper morgendagen.
 
Hvem kan søke?
DOGA-merket nykommer kan søkes av studenter innenfor design- og arkitekturfagene, og nyetablerte designere og arkitekter.
  • Du kan søke inntil fem år etter endt utdanning.
  • Du kan søke om du bor i Norge eller er norsk og bor i utlandet.
  • Det er ikke et krav at prosjektet er realisert.
  • Det er gratis å søke og du kan sende inn så mange prosjekter du vil.
  • Det kan være gruppeprosjekter eller prosjekter gjort alene.
  • Vi ønsker å se prosjekter innenfor alle design- og arkitekturfaglige disipliner, gjerne tverrfaglige prosjekter.
  • Vi tar imot søknader på engelsk og på norsk.

Hvorfor søke?
Som vinner av DOGA-merket nykommer blir du og ditt prosjekt synlig for ledere i norsk design- og arkitekturbransje. Dette er synlighet som kan lande deg drømmejobben, eller gi deg og prosjektet ditt oppmerksomheten som skal til for å gjøre overgangen fra skolebenken til arbeidslivet litt enklere.
 
I tillegg til en statuett til skrytehyllen, får vinnere en pengepremie på 5.000 kroner. Skulle prosjektet nå helt opp til Hedersmerket, slik som Frida og Frøyas prosjekt DYPP gjorde i januar, vanker det en pengepremie på 20.000 kroner.
 
Merknad mtp koronaviruset
Vi vet at mange studenter har/har hatt begrenset tilgang til verksteder og gode arbeidsplasser. Vi har forståelse for at dette kan føre til at det ferdige resultatet ditt ikke er like polert som det ville vært under normale omstendigheter. Vi vil likevel oppfordre deg til å søke. Juryen vil vurdere prosjektet ditt helhetlig, med fokus på form, funksjon, nytenking og potensielle positive ringvirkninger. Det er gratis å søke, og har du allerede en god prosjektbeskrivelse er skjema er raskt og enkelt å fylle ut.
 
 
Husk frist 16. september. Juryeringen finner sted i oktober/november. Prisutdelingen skjer på DOGA-dagen i januar 2021.