fbpx Polestars Design Contest 2021 i samarbeid med Designers’ Saturday! | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Polestars Design Contest 2021 i samarbeid med Designers’ Saturday!

Polestars Design Contest 2021 i samarbeid med Designers’ Saturday!

Velkommen til deltakelse i Polestars Design Contest 2021 i samarbeid med Designers’ Saturday!
  • For andre år på rad lanserer det svenske premium elektriske bilmerket Polestar, designkonkurranse for studenter og profesjonelle designere. I år samarbeider selskapet lokalt med Designers’ Saturday, Norges største og viktigste møteplass for design- og interiørarkitektur.
  • Polestars konkurranse søker kreative design-idéer knyttet til elektrisk mobilitet som skal vise nye måter å tenke på, som et svar på den pågående klimakrisen. Tema for årets designkonkurranse er «Progress» og bidragene behøver absolutt ikke å være en bil. Vinnerne vil få en unik mulighet til å jobbe med Polestars eget designteam og fremme arbeidet sitt ved å ta del i Polestars Design Exhibition; en utstillingsturné på globale Polestar Space. 
  • «Change» og design i endring er tema for årets Designers’ Saturday, som går av stabelen 10-12 september, og dette går hånd i hånd med Polestar’s arbeid for fremdrift gjennom design. Nytt i år er at arrangementet starter med fagdag fredag og lørdag, og avslutter med publikumsdag på det nye Nasjonalmuseet søndag. Her vil vinnerne fra Polestars konkurranse i 2020 stilles ut, sammen med semi-finalistene til årets Polestar Design Contest. 

I første runde av konkurransen tar Polestar imot håndtegnede eller digitale skisser. Les mer om konkurransen, brief og instruksjoner om hvordan delta her 2021 Polestar Design Contest. Deadline er 30 juni 2021.


Med vennlig hilsen
Styret i Designers’ Saturday