fbpx Utforsk AHO | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Utforsk AHO

utforsk-moete.jpg


 
Hvordan underviser vi?
På AHO skjer det meste av undervisningen i verkstedene, på studiereiser og rundt pulten sammen med lærere og de andre studentene i klassen. Med én lærer for hver syvende student og prosjektoppgaver studenter løser sammen, får du tett oppfølging og kontakt med de andre studentene.

Hvert semester har skolen en stor utstilling av prosjekter studentene har jobbet med. Her får studentene vist fram hva de kan for venner og familie, og ikke minst for framtidige arbeidsgivere. 
geir_dokken_2015_43.jpg

 
Studentmiljø
Å være student byr mye mer enn skolearbeid. Campus er lys og luftig, klassene våre er små og lokalene holder høy kvalitet.

Alt ligger til rette for et godt sosialt miljø. Det foregår mange aktiviteter utenom skolen som studentene driver selv, som gjør at de blir fort kjent med hverandre.

Velkommen skal du være!

 
2017aho_desember17_ferdigefiler_nr_57_.jpg
Hvem er vi?
Vi tilbyr tre studier på AHO: arkitektur, design og landskapsarkitektur. Studiene hos oss tar fem år. Bygninger, bymiljøer, parker og grønne lunger, ting folk bruker, eller tjenester folk trenge er noe av det du kan lære her. Studentene våre er opptatt av en bærekraftig framtid. Klima og miljø, mangfold og integrering, gjenbruk og transformasjon er viktige tema på skolen.

 
Hvor er vi?
AHO ligger midt i Oslo. Akerselva, Grünerløkka, gamle industribygg og nye byområder er like i nærheten. Bussene stopper rett utenfor døra. Det er kort vei til marka og like kort vei til sentrum.


 
2018aho_120118_ferdigefiler_nr_91_.jpg

 
Verkstedene våre
AHO har åtte enestående verksteder med hver sin dyktige verksmester.
Vi har treverksted, metallverksted, plastverksted, lettverksted, 3D-print verksted, byggehall. Vi har også datasaler, printshop og fotostudio.

 
Studieturer og utveksling
Når verden er tilbake til normalen, vil du hvert semester få mulighet til å reise på studietur. Turene går både til innland og utland. Det er en viktig del av fagene våre og som en del av det sosiale.

Du kan velge utveksling til utlandet i 4. og 5. klasse. AHO har avtaler med skoler over hele verden. Alle skolene er godkjent, for å sikre at du får like høy kvalitet i utdanningen som du får hos oss.
 
studietur_aho-2.jpg