fbpx Avskjedsforelesning og boklansering: Professor (em.), dr. Bjørn Normann Sandaker | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Foto av Bjørn sandaker

Avskjedsforelesning og boklansering: Professor (em.), dr. Bjørn Normann Sandaker

Velkommen til avskjedsforelesning for professor (em.), dr. Bjørn Normann Sandaker. Sandaker tar pensjon etter 39 år på AHO, og avslutter med avskjedforelesning og boklansering. 


Programmaterialkunnskap_2._utgave_cropped.png

14:00 - Boklansering

Før forelesningen blir det lansering av boken «Materialkunnskap, 2. utgave» forfattet av Bjørn N. Sandaker og Solveig Sandness, og utgitt på Fagbokforlaget. Boklanseringen starter kl. 14:00 i AHOs kantine. Representanter for forlaget vil også være tilstede.

Fagboken «Materialkunnskap, 2. utgave» gir en bred oversikt over og innføring i egenskapene og bruksområdene til de mest vanlige bygningsmaterialene. Boken er strukturert etter fire materialgrupper: mineralske, metalliske, organiske og syntetiske materialer. Boken egner seg som innføringsbok i materialkunnskap for arkitektur- og ingeniørutdanninger.


15:00 - Avskjedsforelesning

I avskjedsforelesningen trekker Sandaker linjer bakover til sin start og tidlige karriere på AHO, samt reflekterer over forholdet mellom «arkitektur» og «teknologi».
 
Program:

Dato: 13 september, 2023
Tid: 14:00 - 16:00

Sted: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, A2 Sverre Fehn
Adresse: Maridalsveien 29, 0175 Oslo