Språk

Personvernerklæring for AHO

Personvernerklæring for AHO

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Arkitektur- og designhøgskolen (AHO) sine nettsteder. AHO er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.aho.no
 
2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.
Informasjonen innhentes kun for å:
–  sende relevant nyhetsbrev
–  forbedre brukeropplevelsen på siden
 
3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.
 
4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Din e-postadresse hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger. IP-adresse blir ikke sporet da denne informasjonen anonymisering av Google Analytics. Databehandleravtalen til Google Analytics kan sendes på forespørsel.
 
5) Hvor hentes opplysningene fra?
AHO henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.aho.no etter:
– påmelding til å motta nyhetsbrev
– påmelding til webinar og/eller kurs

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til AHO.
 
7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men AHO bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av AHO
 
8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom påmeldingsskjema til vårt nyhetsbrev på www.aho.no og lagres i Loopify som er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte postmottak@aho.no, eller ved at du selv melder deg av via link nederst i nyhetsbrev
 
9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personopplysningslov i Norge.
I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
 
10) Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i AHO har tilgang til Loopify som er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev via personlig pålogging og har signert taushetserklæring i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet. Dersom du mener at AHO ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.
 
11) AHO
Navn og adresse på selskapet
Epost: postmottak@aho.no
 
Sist oppdatert 01.06.2019