LOGIN

ADA_Thal_642

Den sveitsiske arkitekten Angela Deuber gjester AHO torsdag 23. oktober kl. 13. Med de arkitektoniske kvalitetene i hennes første byggverk har hun oppnådd mye på kort tid. Åpen for alle.

 
sjakk310

AHO-student vant gründerkonkurranse

20.10.2014 Med prosjektet "Dompap design" har Edvard Glazebrook vunnet Inven2 og Innovasjon Norges gründerkonkurranse. Han mottar 130 000 kroner i startkapital, gründeropplæring og tilgang på økonomisk og juridisk kompetanse.

W I N D O W

I sin første oppgave ved AHO, har 29 ferske designstudenter blitt bedt om å gi ny form til 3 kleshengere i tre, plast og metall.

Gjesteforelesninger høst 2014

Kvar torsdag utover våren inviterer AHO til interessante gjesteforelesingar med arkitektar og designere frå Noreg og utlandet. Forelesningane er opne for alle.

       
 
Bilde-av-Karianne-Gilje-eller-Adrian-Bugge_310

Ny satsning på Sørenga bro

13.10.2014 AHO-studenters innsats på Sørenga bærer frukter. Plan- og bygningsetaten i Oslo har tatt med broa i en ny mulighetsstudie, der den beskrives som en potensielt stor ressurs som gangforbindelse.

Student + bedrift = sant?

17.10.2014 Masterstudenter og mulige samarbeidspartnere møttes for å utforske diplomprosjekter, hvor studentene kan bruke deres ressurser til å designe innovative løsninger. Til våren får vi se om det ble match.