fbpx Nyheter | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Hjelp oss med å gjøre nettsiden bedre. Svar på denne korte undersøkelsen. ​​

Språk

Nyheter

Forskerintervju – Even Smith Wergeland: Bærekraft i bredden – fra hageby til lydstudio


Forskningskommunikasjonen har kommet for å bli, og et viktig ledd i dette er å bli bedre kjent med forskerne våre her på AHO. Vi starter opp en serie med forskerintervjuer, og først ut er Even Smith Wergeland. Vi tok en prat om bokprosjektene hans og hva slott fra 1700-tallet kan ha med musikkstudio å gjøre. 

Om bærekraftig stedsutvikling og selvkjørende kollektivtrafikk

Jørgen Tandberg og Andreas Kalstveit presenterete AHOs masterkurs i arkitektur og urbanisme “Urban Design: Bærekraftig stedsutvikling” for en fullsatt operasal under OBOS Boligkonferanse 2022.

Tips til deg som skal søke videreutdanning på AHO

Fristen for å søke videreutdanning på AHO nærmer seg. Om du har lagt merke til at søknadsfristen har endret seg, er det ikke fordi du har blingset. Vi har flyttet den frem til mandag 3. oktober, så du kan benytte helgen til å levere søknaden i ro og mak.

– For å gjøre optimale og bærekraftige endringer av historiske bygg, for fremtiden, må man vite mye om bygget man skal endre.

AHO har i sterk konkurranse fått tildelt nesten 12 millioner fra Norges Forskningsråd til forskningsprosjektet Provenance Projected ledet av professor Mari Lending. Prosjektet gjør noe helt nytt ved å overføre proviensbegrepet som garanterer eierskapshistorikken og autentisiteten til løse gjenstander som kunstverk og arkeologiske objekter til arkitekturfeltet. 

Sider