fbpx AHO er vertskap for den årlige undervisningskonferansen | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

AHO er vertskap for den årlige undervisningskonferansen

AHO er vertskap for den årlige undervisningskonferansen

Sammen med Pratt Institute vil AHO torsdag 23. og fredag 24. juni være vertskap for den årlige undervisningskonferansen ACSA-EAAE Teachers Conference, sammen med Pratt Institute (New York). 

Den viktige, årlige konferansen er et samarbeid mellom ACSA (American Collegiate Schools of Architecture) og EAAE (European Association for Architectural Education). Å være vertskap for konferansen har gitt skolen en mulighet til å sette en agenda for arkitekturutdanningen i Europa og USA, og promotere verdier vi mener skal påvirke utdanningen globalt.

Årets konferanse har fått navnet "Curriculum of Climate Agency: Design (in)Action". Gjennom en serie presentasjoner og forelesninger vil konferansen spekulere i måter arkitekturutdanningen kan bli restrukturert for å takle klimaendringer, og deres destruktive konsekvenser: økt global ulikhet og økosystemers kollaps. Siden i fjor har fakultet fra skolens institutter samarbeidet med lærerkrefter fra Pratt om å utvikle de ti temaene som utgjør utlysningen for innsendte bidrag. Disse har nå resultert i en serie forskningsrapporter fra europeiske og amerikanske undervisningsinstitusjoner, som vil bli presentert over to dager.

Kalenderen for de to dagene kan sees her.