AHO-kandidater, klare for verden!

AHO-kandidater, klare for verden!

Lange år med masterstudier og hardt arbeid er over for 53 AHO-kandidater i arkitektur, landskapsarkitektur, design, urbanisme og tre doktorander som ble kreert til ph.d. 
I sin tale sa en stolt rektor Ole Gustavsen at han ville gi dem noen råd på veien videre.

– Finn en sak som du kan dyrke lidenskapelig, omgi deg med kloke mennesker og velg allierte fremfor beundrere, bekytt integriteten din og følg drømmene.

Professor Bente Kleven talte på vegne av AHOs lærere og oppfordret kandidatene til å tenke over fotavtrykkene de etterlater seg og til å ta sitt mellommenneskelige og samfunnsmessige ansvar på alvor.

Pedro Sjøblom Tavares holdt tale på vegne av diplomstudentene, der han understreket verdien av blikkene utenfra, det å måle seg mot det beste både hjemme, og å stadig utvikle metodene vi bruker for å observere og forstå.
 
Med vitnemålene i hånden er de nyslåtte diplomkandidatene klare for å møte arkitektur, design og landskapsarkitekturens utfordringer. Vi vet at bransjen og arbeidslivet gleder seg til å bli kjent med dem, og tenker også at det finnes noen nære og kjære som er glad for at de siste månedenes arbeid er overstått. Gratulerer!
Som rektor Ole Gustavsen sa så vet vi ikke hva fremtiden vil bringe – men vi vet at skolen vil savne dem!