fbpx By:Larm Inter:Action | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

By:Larm Inter:Action

By:Larm Inter:Action

Studenter ved fordypningskurset Interaktive Rom og Miljø (Ståle Stenslie) har for By:Larm laget en interaktiv lysløype mellom Mathallen (konferanseområdet) og hovedscenen på Youngstorvet.
Tre prosjekt vises:
Lysende Humanoids:
Mer enn 30 lysende menneskefigurer henger som (nesten) levende skilt på vegger og hus, i trær og stolper for å vise veien til Youngstorvet. De lyser også opp fasadene til By:Larms ti hovedscener og på fontenen på Youngstorvet

Lighting Bridge: 
Broen mellom OCA og DogA er omskapt til en interaktiv lystunnel der trykkfølsomme brytere lar forbipasserende lyse opp broen når de passerer. Prosjektet lager et temporært og sanselig rom som legger seg som en beskyttende atmosfære rundt fotgjengerne.

Rom:Larm
To store inflatables plasseres ved Sentrum Scene. Den ene står som et enormt lysskilt i By:Larms gule logofarve oppe på brakkene mot Torggata. Den andre monteres som et kjempestort, transparent og interaktivt scenerom på plassen foran Sentrum Scene. Det oppblåsbare scenerommet er mer enn 18 meter langt og 6 meter høyt. Formålet med Rom:Larm er å skape interaksjoner med og mot publikum. Publikum har gratis adgang. Innvending vil det være ulike lys og lydshow – som også vil være synlige gjennom den halvtransparente plastduken.

newsbilde_bylarm3.jpg
Lighting bridge

newsbilde_bylarm4.jpg
newsbilde_bylarm2.jpg
"Takk til AHO Design for genialt bidrag til festivalen!"
- By:Larm
0