fbpx Metode er lansert | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Metode er lansert

Marte Eknæs, Frank O. Gehry Center for Surface Development (site 1) (2014) from the Artist’s book Formal Economy (2015) by Eknæs. Mousse Publishing.

Metode er lansert

ROM for kunst og arkitektur har lansert Metode, som publiserer eksperimentelle essays i tematiske bolker. Første tematikk er “Deep Surface: Rethinking Surfaces with Art and Architecture” og har Open Call-deadline 10. juni. 

– Metode er en ny publiseringskanal og et eksperimenterende samlingssted for faglig fordypning og diskursskapende praksis, hvor det knyttes nye faglige bånd mellom det frie feltet, kulturvirksomheter og forsknings- og utdannelsesinstitusjoner; mellom unge stemmer og etablerte forskere; og mellom norske og internasjonale fagfolk og fagfelt, forteller ansvarlig redaktør og førsteamanuensis Ingrid Halland. Halland underviser på PhD-programmet på AHO og flere av AHOs stipendiater, studenter og ansatte kommer til å være involvert i Metode i tiden fremover.
 
Metode er støttet av Utenriksdepartementet, som anser kunnskapsutvikling og forskningsformidling innen historie, teori og praksis som viktige ledd for å fremme norsk kunst, design og arkitektur i en internasjonal kontekst.


Besøk Metode her

Les intervju med Ingrid Halland i Arkitektnytt