fbpx Takk for at dere valgte oss! | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Takk for at dere valgte oss!

Takk for at dere valgte oss!

De 140 nye førsteårsstudentene på arkitektur, design og landskapsarkitektur er offisielt immatrikulert ved AHO. Dette skjedde i flott seremoni på gresstaket på campus, fredag 20. august, og ble den første gangen i skolens historie at dette hendte utendørs. 

– Dere kommer til å lære mye av hverandre, benytt sjansen! Vær åpen og nysgjerrig, bli kjent med hverandre, del og gi av hele deg! Jeg er sikker på at du vil oppleve at du vil få i mengder tilbake, både faglig og personlig, sa rektor Ole Gustavsen i talen til de nye studentene. 

Han håper det er tre ting studenten tar med seg ut fra skolen når de står med diplomen i hånden. Det ene er grundig innsikt i faget, gode verdier, og til slutt en nysgjerrighet, og gjerne en enda større nysgjerrighet når de fortsetter ut i arbeidslivet. 

– Vår ambisjon er å gi dere en arkitektur-, design- og landskapsarkitekturutdannelse i verdensklasse, som er relevant og som skaper verdi for det samfunnet vi lever i. Helt til slutt vil jeg si til hver og en av dere: Takk for at du valgte oss! Takk for at du valgte Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, sa Gustavsen i avslutningen av talen. 

ida_karian_tande_lanskapsarkitekturstudent_aho_2021.jpgEn av studentene som ble immatrikulert denne fredagen var Ida-Karina Tande, som har begynt på landskapsarkitektur. 

– Det har vært veldig fint å begynne. Jeg har fått inntrykk av at det er et veldig bra miljø på skolen. Jeg har hørt at det er ganske krevende, men jeg er klar for å lære. Det blir spennende! Jeg håper på fem inspirerende år, sier hun. 

Erik Aaserud har begynt på design. Han forteller at den første uka stort sett har blitt brukt på å bli kjent med klassen. 

– Det virker som klassen er veldig bra folk, så det lover godt, sier han. erik_aaserud_designstudent_aho_2021.jpg

Ny på arkitekturprogrammet er Kariann Landsverk Hansen. Hun frykter at de neste fem årene kommer til å gå fort, men at det skal bli gøy å bli kjent med mange flotte nye mennesker. 

– Den første uka har vært veldig bra, og det har blitt gjort veldig stas på oss. Jeg føler det er et privilegium å ha kommet inn, og det er motiverende for resten av studiet. Det som har gjort mest inntrykk denne uka er denne immatrikuleringsseremonien, og at lærerne ga en veldig personlig presentasjon av seg selv de første dagene vi var her. Det var veldig fint, forteller Kariann. 
 
kariann_landsverk_hansen_arkitekturstudent_aho_2021.jpg
Etter seremonien ble studenten møtt av 2. året på design som hadde brukt uken på å lage en rekke maskiner som nå skulle testes ut. Her kunne studentene få spådd fremtiden, teste hvor lenge de holdt ut i en kilemaskin, og kurere reisefeberen. Det er ingen tvil om at de nye studentene har fem kreative og spennende år foran seg!  

shortcode_foto_lederteam-9807.jpg

shortcode_foto_lederteam-9891.jpg

shortcode_foto_lederteam-9880_0.jpg

shortcode_foto_lederteam-0367.jpg


shortcode_foto_lederteam-0480.jpg

shortcode_foto_lederteam-0465.jpg

shortcode_foto_lederteam-0493.jpg

shortcode_foto_lederteam-0496.jpg