fbpx Tidligere AHO-studenter med i Norwegian Presence | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Tidligere AHO-studenter med i Norwegian Presence

Tidligere AHO-studenter med i Norwegian Presence

Norges bidrag til Designuken i Milano stiller ut digitalt. Med i utstillingen finner vi tidligere AHO-studenter Stine Sofie Fevang Skinlo og Tiange Wang. Utstillingen har allerede høstet internasjonal oppmerksomhet. 
 
Den norske fellesutstillingen Norwegian Presence skulle finne sted på Designuken i Milano. På grunn av koronaviruset har utstillingen blitt avlyst, men Norges bidrag stiller ut digitalt. Her finner du Hylla og Leaf laget av AHO-alumni Sofie & Tiange.

hylla_leaf_final.jpg

Hylla av Sofie & Tiange er en frittstående hylleseksjon i resirkulert aluminium og ask. Møbelet kan monteres uten bruk av spiker og skruer, og kan utvides med flere hyller, funksjoner og farger tilpasset livsløpets ulike behov. 
 
Leaf er en LED-lampe laget av resirkulert aluminium, og er inspirert av formen til et blad. Lampa kan brukes som en bordlampe eller som en pendel og gir et mykt, indirekte lys. Hver del av lampa kan enkelt erstattes og skal sikre at lampa kan ha et langt liv. 
 
Det Oslo-baserte studioet Sofie & Tiange ble grunnlagt i 2019 av Stine Sofie Fevang Skinlo fra Tønsberg og Tiange Wang fra Yantai i Kina, begge utdannet ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. De designer hverdagsobjekter, møbler og belysning, inspirert av mangfoldet og kontrastene i sine ulike kulturelle bakgrunner. Målet er å skape produkter som vekker nysgjerrighet, er intuitive og som brukeren ønsker å ta vare på lenge.
 
 
AHO gratulerer Sofie & Tiange 

94988228_2918745374909297_7582539545887899648_o.jpg
Les om Norwegian Presence i Forbes og Dezeen 

Se hele utstillingen på hjemmesiden til Norwegian Presence