Videreutdanningsmaster på AHO

arki.png

arkitekturvern_sok_1.png

 
urbanisme2_2.png

urbanisme_sok.png

 


Om studiet

Videreutdanningsmasterne øker din formelle kompetanse, styrker din faglige kunnskap og gir deg innsikt i forsknings- og utviklingsarbeid. Du vil være bedre rustet i ditt faglige virke, i utviklingen av din karriere og som aktiv deltaker i faglige og offentlige debatter. 
 

Kittil Bergdal Berg - Arkiktekt Oslo kommune


Kombinér med jobb

Mastergraden er et samlingsbasert deltidsstudium som du kan kombinere med jobben din. Utdannelsen er 3-årig og har 9 moduler de to første årene. En vanlig modul omfatter to 3-dagers seminarer i tillegg til selvstudium og en skriftlig oppgave. Det siste året fokuserer du på masteroppgaven.
 

Videreutdanningsmaster i urbanisme - Ingvild


Hvem kan søke?

Kravet for søkere er høyere utdanning tilsvarende en bachelorgrad og to års relevant arbeidserfaring. Mange av studentene har utdanning tilsvarende mastergrad når de søker og har du høyere utdanning på masternivå, så kan dette erstatte kravet til yrkespraksis.
 

Student arkitekturvern


Bygg et faglig nettverk

Utdannelsen gir studentene et faglig forum og et utvidet nettverk. Vi får ofte tilbakemelding fra studentene om hvor nyttig kontakten med både fagmiljøet og studentene har vært. Utdannelsen gir deg en faglig verktøykasse, men også en ny kontaktflate innen fagmiljøet.
 

Student arkitekturvern