fbpx Videreutdanningsmaster på AHO | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Videreutdanningsmaster på AHO


Videreutdanningsmasterne på AHO er samlingsbaserte deltidsstudier som kan kombineres med fulltidsjobb. Studiene omfatter 90 studiepoeng og går over tre år. Vi tilbyr tre ulike studieprogram for deg som ønsker faglig påfyll, økt innsikt og oppdatert kompetanse innenfor ditt fagfelt.

Studiestart i januar/februar 2025. Informasjon om hvordan du søker finner du på programsidene nedenfor.


evu_bildeblokk-1.jpg
evu_bildeblokk-3.jpg

evu_bildeblokk-2.jpg
evu_bildeblokk-4_4.jpg


Om videreutdanning

Videreutdanningsmasterne øker din formelle kompetanse, styrker din faglige kunnskap og gir deg innsikt i forsknings- og utviklingsarbeid. Du vil være bedre rustet i ditt faglige virke, i utviklingen av din karriere og som aktiv deltaker i faglige og offentlige debatter. 

 


Hvem kan søke?

Kravet for søkere er høyere utdanning tilsvarende en bachelorgrad og to års relevant arbeidserfaring. Mange av studentene har utdanning tilsvarende mastergrad når de søker. Dersom har du høyere utdanning på masternivå, så kan dette erstatte kravet til yrkespraksis.
 


Kombinér med jobb

Mastergraden er et saamlingsbasert deltidsstudium som du kan kombinere med jobben din. Utdannelsen er 3-årig og har 9 moduler/kurs de to første årene. En vanlig modul omfatter to 3-dagers seminarer i tillegg til selvstudium og en skriftlig oppgave. Det siste året fokuserer du på masteroppgaven.
 


Bygg et faglig nettverk

Utdannelsen gir studentene et faglig forum og et utvidet nettverk. Vi får ofte tilbakemelding fra studentene om hvor viktig kontakten med både fagmiljøet og medstudentene har vært. Utdannelsen gir deg en faglig verktøykasse, men også en ny faglig kontaktflate.

 

Øk din faglige kompetanse

Student arkitekturvern

Hvorfor studere urbanisme på AHO?

What is Systems Oriented Design?