fbpx Arkitekturstudenter bygger materialbevisst møteplass | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Arkitekturstudenter bygger materialbevisst møteplass

Arkitekturstudenter på byggeplassen på Økern.

Arkitekturstudenter bygger materialbevisst møteplass

Agora Økern ser dagens lys! Førsteårsstudentene i arkitektur ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) inviterer til åpning av høstens 1:1 byggeprosjekt.

Fredag 27. oktober klokka 15:00 inviterer AHO, Resirqel, Ombygg og Betongfokus til Agora Økern, et splitter nytt møtested for alle som jobber med eller vil lære om materialbevissthet i byggenæringen.
 
Betongen som er brukt i prosjektet er den mest miljøvennlige betongbedriftene som er med kan tilby per nå. AHO-studentene har også brukt prosjektet til å eksperimentere med nye oppskrifter. 
 
Arrangementet er åpent for alle. Grillen fyres opp og det blir servert varm drikke. Stedet er Økern Torgvei 6 i Oslo, rett utenfor Ombyggs hvite telt.

Studenter på byggeplassen på prosjektet Agora Økern.

Prosjektet er viktig praksisnært kurs for studentene på første studieår ved AHO. På førsteåret møter studentene arkitekturfaget gjennom oppgaver som er nettopp praksisrettet og prosjektbasert.

Et prosjekt som det på Økern gir lærerstaben anledning til å gi opplæring i både metoder, verktøy og material- og konstruksjonslære.