fbpx Internasjonal master i design 2 år | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Internasjonal master i design 2 år

Har du en bachelor eller tilsvarende innen design? AHO er en av verdens beste designskoler og tilbyr spesialisering innen industridesign, interaksjonsdesign og tjenestedesign. Du velger din egen tilnærming til faget og utvikler din identitet som designer.


design2.jpg

Design blir brukt innen svært mange områder og har en økende innvirkning på samfunnet vi lever i. Designere formgir produkter, tjenester og systemer, og bidrar til hvordan vi opplever verden rundt oss. Som designer kan du være med å forme alt fra lyntog til mobil-apper, hvordan legevakta oppleves, eller hvordan framtidens medier skal fungere. En master i design fra AHO gir deg kunnskap og verktøy for å skape, overraske og utfordre, og for å møte utfordringer på tvers av hverdagsliv, industri, og teknologi.

bilde-design.jpeg
 

Hva lærer du?

Du får erfaring og øvelse i å utvikle fremtidens produkter og tjenester, og spesialiserer deg i industridesign, interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Studiet lærer deg kreative prosesser og metoder for å løse problemer og utvikle nye muligheter.

Hvordan lærer du?

Du vil følge samme undervisning som studentene på det integrerte studiet master i design 5 år. Undervisningen foregår hovedsakelig i studiokurs og fordypningskurs på tegnesaler. Studiet har mange eksterne forelesere slik at studentenes læring og prosess er nært koblet opp mot omverdenen. Det trekkes inn cases og studiereiser som skal speile arbeidsliv og bransjespesifikke utfordringer og kompetanseområder.

bilde-design-3.jpeg

Design på AHO

Flere år på rad har AHO blitt kåret til en av verdens beste og ledende designskoler. Det er fordi vi hele tiden jobber for å utvikle nye og innovative undervisningsmetoder og designkonsepter i tråd med en bærekraftig utvikling. Vi ser ikke etter én måte å tenke, være eller utforske verden på, men ønsker et mangfold av talenter velkommen. Du vil få ditt unike utrykk når du er ferdig med utdannelsen. Les mer om design på AHO her.
bilde-design-4.jpeg

Utveksling 

Studenter på master i design kan i fjerde året reise på utveksling til en av AHOs 50 internasjonale samarbeidsskoler. Se hvor du kan dra på utveksling her

  • Toårig master for studenter som har fullført bachelor eller tilsvarende utdanning i design.
  • Undervisning er på engelsk.
  • Masteren utgjør 4. og 5. år av det femårige designstudiet. For informasjon om opptak til første år, klikk her.