fbpx Tre tips til opptaksprøve del 2 | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Tre tips til opptaksprøve del 2

Tips og råd til opptaksprøve 2

Tre tips til opptaksprøve del 2

Som en del av forberedelsene til opptaksprøve del 2, har vi samlet noen tips og råd som kan være nyttige å ha med seg når prøven skal gjennomføres.
 

1. Velg en idé du selv synes er gøy å jobbe med

Når du velger en idé du selv synes det er gøy å arbeide med, vil det synes i resultatet at du har hatt en fornøyelig og interessant arbeidsprosess. Du må med andre ord ikke velge idé ut ifra hva du tror opptakskomitéen vil like. Det finnes nemlig ingen fasit som de vurderer etter.

2017aho_090317_apendag_nr_42_.jpg 

2. Bli komfortabel med verktøyene du skal bruke

I forkant av del 2 publiseres det en liste over hvilke materialer og verktøy du trenger for å utføre oppgaven. Sørg for å samle alt du trenger før oppgaven publiseres, og gjør deg kjent med hvordan de fungerer sammen. Du kan for eksempel prøve å løse tidligere opptaksprøver, med materialene og verktøyene du skal bruke i år.
 
tips-op2_arbeidsstasjon.jpg 

3. Lag deg en god arbeidsstasjon på forhånd

Finn et sted hvor det er rikelig med både dagslys og bordplass, hvor du kan lage en ryddig og stressfri arbeidssone. Gjør klart alt du trenger av materialer, verktøy, drikke og snacks. Så er det bare å brette opp ermene og sette i gang. Lykke til!

Nyttige lenker