Språk

Design

Designprogrammet har en bred faglig tilnærming og stort nedslagsfelt. Samfunnsendringer og samtidsutfordringer setter agendaen for forskning og undervisning. Faget er aktuelt og relevant.

Faget utfolder seg innen et rammeverk der etikk, bærekraft og kritisk sosiokulturell innsikt kontinuerlig reflekteres inn. Les mer

Institutt for design leverer forskning og utdanning på dette fagfeltet. Se også ahodesign.no

Aktuelt

Risør Pop-up

40 studenter fra AHO og UiA skal lage forslag til hvordan Risør videregående skole skal takle økt konkurranse fra ny storskole i Tvedestrand. 

Ny bok: Additive Manufacturing, design, methods og processing

Hva er det egentlig med 3d printing? Er det grunnlaget for en ny industriell revolusjon, eller bare en hype som ikke helt har tatt av? Hvilken nytte vil vi ha av å kunne printe ut våre egne plastdingser på kjøkkenet?

Video: møt AHOs studenter og lærere

Hvordan er det å studere arkitektur eller design ved AHO? Hvordan kan du forberede deg på å komme inn? Se filmsnutter med tips til søkere!

Student vil redde liv med lysalarm

Designstudent i førsteklasse Suzanne Arnesen stakk av med heder, ære og 250 000 kroner i IFs idékonkurranse "For sikkerhets skyld". Hun har laget et lyssystem for å finne veien ut av en brennende bygning. 

Se alle nyheter

AHO i media

Se alle