fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Informasjon

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo har inngått rammeavtale med Semantix Translations på oversettelse mellom engelsk og norsk, og mellom bokmål og nynorsk. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
Så langt dette semesteret har AHO ønsket velkommen til 31 nyansatte. Her har du en liten oversikt over dine nye kollegaer. 
 
Foran inngang til alle rom er det nå satt opp en QR-kode. Denne skal du bruke hver gang du skal oppholde deg et annet sted på campus enn på kontoret ditt. 
 
AHO har fremdeles mange selvtester, og åpner for at studenter og ansatte kan hente ut disse uten at det foreligger mistanke om Covid-19. Den beste måte å unngå et smitteutbrudd på er å teste seg på et tidlig tidspunkt, for så å kunne hindre å smitte andre. Testene er gratis, enkle å bruke, og kan hentes i resepsjonen på AHO.

 
InfoCorona har blitt oppdatert: 
30.09: Oppdatert etter gjenåpningen
24.09: Husk å bruke AHO check-in 
 
As we have previously informed you about, the transfer of your AHO mailbox to the cloud (OFFICE 365) is now taking place.
 
Det skal være enkelt for studenter å si ifra og gi tilbakemeldinger til AHO. Nå har vi opprettet en ny side på aho.no som gir deg oversikt over de kontaktpunktene studentene kan bruke for å gi tilbakemelding. 
 
Her finner du en korte oppsummering av det som har skjedd på AHO i oktober, og noe av det som skal foregå i november.
 
Vi anmoder de av dere som er avhengig av å reise kollektivt om å benytte hjemmekontor inntil busstreiken er avsluttet.
Alle ansatte ved AHO har nå fått tildelt en UH:SKYPE konto

AHO er medlem av Oslo arkitekturtriennale, Nordens største arkitekturfestival.