fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Informasjon

Den økonomiske situasjonen ved AHO krever at vi reduserer kostnadene. Det er blitt opprettet en nettside der du finner informasjon om de økonomiske omstillingsprosjektene, fremdriftsplan, og et innspillskjema for ansatte. 
 
Her samler vi relevant informasjon til studenter og ansatte ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo om situasjonen i Ukraina.

Informasjonsside (engelsk)
 
Oslo arkitekturtriennale lanserer en internasjonal åpen utlysning, der det søkes forslag som bidrar til bedre nabolag. Utvalgte forslag vil bli utstilt som del av den åttende utgaven av triennalen høsten 2022.
 
Regjeringen kom i går med noen lettelser. Lettelsene gjelder fra fredag 14. januar. 
 
Regjeringen har strammet inn på koronatiltakene etter økt smitte av koronavirus. Les regjeringens oppdaterte tiltaksliste her. De nye tiltakene gjelder fra onsdag 15. desember og de neste fire ukene.
 
Regjeringen hadde tirsdag 7. desember pressekonferanse hvor nye nasjonale tiltak ble presentert. De nye tiltakene gjelder fra torsdag 9. desember og i første omgang i fire uker. Etter to uker vil regjeringen vurdere tiltakene.
 
I går innførte Regjeringen nye regionale smitteverntiltak i flere kommuner, og Oslo er blant dem. Dette gjelder blant annet pålegg om hjemmekontor, pålegg om bruk av munnbind på steder hvor det ikke er mulig å holde avstand samt arrangements restriksjoner.
 
Koronasmitten har økt i Norge den siste tiden, og Oslo kommune har hevet beredskapsnivået. På AHO bør vi ha dette i bakhodet når vi fullfører dette semesteret. Her er en liten oppdatering av det du bør huske på.
 
AHO har inngått en rammeavtale med Toma Facility Norge AS for renholdstjenester. Toma overtar renholdstjenestene fra onsdag 1. desember etter dagens leverandør Maid4You. 
 
Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo har inngått rammeavtale med Semantix Translations på oversettelse mellom engelsk og norsk, og mellom bokmål og nynorsk. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
Så langt dette semesteret har AHO ønsket velkommen til 31 nyansatte. Her har du en liten oversikt over dine nye kollegaer. 
 
Foran inngang til alle rom er det nå satt opp en QR-kode. Denne skal du bruke hver gang du skal oppholde deg et annet sted på campus enn på kontoret ditt. 
 
AHO har fremdeles mange selvtester, og åpner for at studenter og ansatte kan hente ut disse uten at det foreligger mistanke om Covid-19. Den beste måte å unngå et smitteutbrudd på er å teste seg på et tidlig tidspunkt, for så å kunne hindre å smitte andre. Testene er gratis, enkle å bruke, og kan hentes i resepsjonen på AHO.