fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Informasjon

Vi har 20 ledige plasser på yoga- og stressmestringskurs som starter tirsdag 12. oktober kl 20:00 – 21:00 i A2. Kurset går over seks ganger på samme tid og sted. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
AHO har fremdeles mange selvtester, og åpner for at studenter og ansatte kan hente ut disse uten at det foreligger mistanke om Covid-19. Den beste måte å unngå et smitteutbrudd på er å teste seg på et tidlig tidspunkt, for så å kunne hindre å smitte andre. Testene er gratis, enkle å bruke, og kan hentes i resepsjonen på AHO.

 
Foran inngang til alle rom er det nå satt opp en QR-kode. Denne skal du bruke hver gang du ønsker å sitte og arbeide i et rom eller delta på en forelesning.
 
Verkstedet utvider kursperioden med 1 uke for å inkludere de av dere som ennå ikke har fått verkstedkurs!  
 
InfoCorona har blitt oppdatert:
30.09: Oppdatert etter gjenåpningen. 
24.09: Husk å bruke AHO Check-in
 
I samarbeid med SIO, deler nå AHO ut selvtester til våre studenter og ansatte. Selvtestene kan hentes i resepsjonen. Følgende studentgrupper og ansatte kan hente ut selvtester:
 
Årets Open House Oslo 2021 arrangeres helgen 25. og 26. september. Vi har over 85 bygg med i år og søker etter frivillige som har lyst til å hjelpe oss med å være vertsassistenter, distribuere aviser rundt til forskjellige steder i byen (kafeer, museer, skoler etc) og dele ut litt materiell.  
 
Gjør noe sosialt for deg og dine medstudenter! Søk om støtte til aktiviteter, arrangementer og lønn på studenttiltak.no.
 
Skolen er stengt for alle studenter lørdag 28. august til søndag 29. august, unntatt for diplomstudentene.
 
Salplassering for tegnesaler for høsten 2021 er klart.
 
Reisende Arkitektur Verksted (RAV) er et mobilt verksted, utstyrt med erfarne designere og frivillige, som reiser til små lokalsamfunn og engasjerer den yngre befolkningen til å delta i utviklingen av deres bygde omgivelser.
 

Alle studenter må gjennomføre semesterregistrering i studentweb. Her finner du informasjon om hvordan du gjør det. 
 

As we have previously informed you about, the transfer of your AHO mailbox to the cloud (OFFICE 365) will take place Sunday May 2nd.
 
Det skal være enkelt for studenter å si ifra og gi tilbakemeldinger til AHO. Nå har vi opprettet en ny side på aho.no som gir deg oversikt over de kontaktpunktene du kan bruke for å gi tilbakemelding.