fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Hjelp oss med å gjøre nettsiden bedre. Svar på denne korte undersøkelsen. ​​

Språk

Informasjon

Dersom dere er redde, utrygge eller har en følelse av hjelpeløshet knyttet til skyteepisoden i Oslo 25.6.22, kan dere kontakte rådgivningstjenesten ved SIO. 
 
Her samler vi relevant informasjon til studenter og ansatte ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo om situasjonen i Ukraina.

Informasjonsside
 
Registrering av prioriterte ønsker for masterkurs høsten 2022 er åpnet i Studentweb. Frist for å prioritere: 10.mai
 
Plasser tildeles etter at fristen har gått ut.
Oslo arkitekturtriennale lanserer en internasjonal åpen utlysning, der det søkes forslag som bidrar til bedre nabolag. Utvalgte forslag vil bli utstilt som del av den åttende utgaven av triennalen høsten 2022.
 
Regjeringen kom i går med noen lettelser. Lettelsene gjelder fra fredag 14. januar. 
 
Godt nytt år og velkommen til nytt semester! Her kommer viktig informasjon knyttet til semesterstart.
 
Alle studenter må gjennomføre semesterregistrering i studentweb. Her finner du informasjon om hvordan du gjør det. 
 
Regjeringen har strammet inn på koronatiltakene etter økt smitte av koronavirus. Les regjeringens oppdaterte tiltaksliste her. De nye tiltakene gjelder fra onsdag 15. desember og de neste fire ukene.
 
Regjeringen hadde tirsdag 7. desember pressekonferanse hvor nye nasjonale tiltak ble presentert. De nye tiltakene gjelder fra torsdag 9. desember og i første omgang i fire uker. Etter to uker vil regjeringen vurdere tiltakene.
 
I går innførte Regjeringen nye regionale smitteverntiltak i flere kommuner, og Oslo er blant dem. Det er innført pålegg om hjemmekontor for de ansatte som har oppgaver som kan løses hjemme, samt påbud om bruk av munnbind i kollektivtrafikken og på kjøpesentra etc.
 
Som en ekstra eksamensboost inviterer SiO alle studenter til en storslått kinokveld på Vika kino 4.desember! 

 
Koronasmitten har økt i Norge den siste tiden, og Oslo kommune har hevet beredskapsnivået. På AHO bør vi ha dette i bakhodet når vi fullfører dette semesteret. Her er en liten oppdatering av det du bør huske på.
 
Vi har 20 ledige plasser på yoga- og stressmestringskurs som starter tirsdag 12. oktober kl 20:00 – 21:00 i A2. Kurset går over seks ganger på samme tid og sted. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
AHO har fremdeles mange selvtester, og åpner for at studenter og ansatte kan hente ut disse uten at det foreligger mistanke om Covid-19. Den beste måte å unngå et smitteutbrudd på er å teste seg på et tidlig tidspunkt, for så å kunne hindre å smitte andre. Testene er gratis, enkle å bruke, og kan hentes i resepsjonen på AHO.