fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Informasjon

Registrering av prioriterte ønsker for masterkurs våren 2024 åpner i Studentweb 30. oktober. Frist for å prioritere er 6. november. Her finner du informasjon om viktige datoer, hvordan du søker og spesifikk informasjon for ditt studieprogram.  
Tysdag 24. oktober får alle 2.- og 5. årsstudentar ein e-post med invitasjon og lenkje til studentundersøkinga Studiebarometeret.
Croqui i A1 hver onsdag fra kl 16.00.
 
Registreringen gjøres i studentweb og er komplett når følgende er gjennomført:
Regjeringen kom i går med noen lettelser. Lettelsene gjelder fra fredag 14. januar. 
 
Alle studenter må gjennomføre semesterregistrering i studentweb. Her finner du informasjon om hvordan du gjør det. 
 
Regjeringen har strammet inn på koronatiltakene etter økt smitte av koronavirus. Les regjeringens oppdaterte tiltaksliste her. De nye tiltakene gjelder fra onsdag 15. desember og de neste fire ukene.
 
Regjeringen hadde tirsdag 7. desember pressekonferanse hvor nye nasjonale tiltak ble presentert. De nye tiltakene gjelder fra torsdag 9. desember og i første omgang i fire uker. Etter to uker vil regjeringen vurdere tiltakene.
 
I går innførte Regjeringen nye regionale smitteverntiltak i flere kommuner, og Oslo er blant dem. Det er innført pålegg om hjemmekontor for de ansatte som har oppgaver som kan løses hjemme, samt påbud om bruk av munnbind i kollektivtrafikken og på kjøpesentra etc.
 
Som en ekstra eksamensboost inviterer SiO alle studenter til en storslått kinokveld på Vika kino 4.desember! 

 
Koronasmitten har økt i Norge den siste tiden, og Oslo kommune har hevet beredskapsnivået. På AHO bør vi ha dette i bakhodet når vi fullfører dette semesteret. Her er en liten oppdatering av det du bør huske på.
 
Vi har 20 ledige plasser på yoga- og stressmestringskurs som starter tirsdag 12. oktober kl 20:00 – 21:00 i A2. Kurset går over seks ganger på samme tid og sted. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student:
 
AHO har fremdeles mange selvtester, og åpner for at studenter og ansatte kan hente ut disse uten at det foreligger mistanke om Covid-19. Den beste måte å unngå et smitteutbrudd på er å teste seg på et tidlig tidspunkt, for så å kunne hindre å smitte andre. Testene er gratis, enkle å bruke, og kan hentes i resepsjonen på AHO.

 
Foran inngang til alle rom er det nå satt opp en QR-kode. Denne skal du bruke hver gang du ønsker å sitte og arbeide i et rom eller delta på en forelesning.