fbpx Informasjon | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Informasjon

Registrering av prioriterte ønsker for masterkurs høsten 2023 åpner i Studentweb 17. april. Frist for å prioritere er 2. mai. Her finner du informasjon om viktige datoer, hvordan du søker og spesifikk informasjon for ditt studieprogram. 
 
Croquis i A1 hver onsdag fra kl 16.00
 
Tirsdagsyoga er tilbake! 
Fra 16:00 – 17:00 i A3
 
AHO ønsker alle våre studenter og kommende studenter en riktig god jul og godt nytt år!
 
Registreringen gjøres i studentweb og er komplett når følgende er gjennomført:
Regjeringen kom i går med noen lettelser. Lettelsene gjelder fra fredag 14. januar. 
 
Godt nytt år og velkommen til nytt semester! Her kommer viktig informasjon knyttet til semesterstart.
 
Alle studenter må gjennomføre semesterregistrering i studentweb. Her finner du informasjon om hvordan du gjør det. 
 
Regjeringen har strammet inn på koronatiltakene etter økt smitte av koronavirus. Les regjeringens oppdaterte tiltaksliste her. De nye tiltakene gjelder fra onsdag 15. desember og de neste fire ukene.
 
Regjeringen hadde tirsdag 7. desember pressekonferanse hvor nye nasjonale tiltak ble presentert. De nye tiltakene gjelder fra torsdag 9. desember og i første omgang i fire uker. Etter to uker vil regjeringen vurdere tiltakene.
 
I går innførte Regjeringen nye regionale smitteverntiltak i flere kommuner, og Oslo er blant dem. Det er innført pålegg om hjemmekontor for de ansatte som har oppgaver som kan løses hjemme, samt påbud om bruk av munnbind i kollektivtrafikken og på kjøpesentra etc.
 
Som en ekstra eksamensboost inviterer SiO alle studenter til en storslått kinokveld på Vika kino 4.desember! 

 
Koronasmitten har økt i Norge den siste tiden, og Oslo kommune har hevet beredskapsnivået. På AHO bør vi ha dette i bakhodet når vi fullfører dette semesteret. Her er en liten oppdatering av det du bør huske på.
 
Vi har 20 ledige plasser på yoga- og stressmestringskurs som starter tirsdag 12. oktober kl 20:00 – 21:00 i A2. Kurset går over seks ganger på samme tid og sted. 
 
Norge er gjenåpnet etter 18 måneders nedstenging, og vi kan endelig ønsker alle velkommen tilbake til et åpent AHO! Hvordan vil du merke dette som ansatt og student: